Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 3 produkty na zralou pleť, které vám pomohou zbavit se akné

Akné, drobné pupínky, černé tečky a nerovnoměrný tón pleti mohou se objevovat nejen během puberty. Mohou vzniknout i v dospělosti, i když jste předtím kožní problémy neměli.

Máte obavy, že agresivní přípravky na odstranění nedokonalostí pleti způsobí předčasné stárnutí a vrásky, protože často obsahují velmi aktivní komponenty, které pleť vysušují? Zůstávejte v klidu! V našem článku vám řekneme, jak se zbavit akné a také představíme nejlepší přípravky na akné, které pomohou v boji proti kožním nedokonalostem v dospělosti.

1. La Roche-Posay Effaclar Serum

Řada Effaclar se stala bestsellerem, a značce La Roche-Posay důvěřují tisíce lidí. Nyní se v sortimentu pro péči o problematickou pleť objevilo sérum určené především pro akné u dospělých. Účinnost séra Effaclar byla klinicky prokázána: účastníci experimentu zaznamenali, že po první aplikaci se pokožka stala jemnější, a dlouhodobé používání ukázalo snížení výskytu nedokonalostí až o 45%. Sérum totiž obsahuje kyselinu glykolovou, která bojuje proti stárnutí a akné, nevysušuje pokožku a nevyvolává věkové změny. 

2. Image Skincare Ageless Total Repair Creme

Tento krém je založen na čistém zapouzdřeném retinolu. Proces obnovy pleti proběhne bez náročného adaptačního období (jako je tomu např. u retinolových peelingů). Patentovaný vzorec umožňuje postupné naplnění buněk retinolem. Díky této pokročilé technologii se zabraňuje agresivnímu odlupování: krém jemně a postupně odstraňuje odumřelé buňky, vyhlazuje vrásky a čistí póry. Přípravek urychluje buněčný metabolismus, stimuluje přirozenou tvorbu kolagenu, zvyšuje odolnost pokožky vůči stresu a negativním faktorům prostředí. Produkt udržuje optimální úroveň vlhkosti, která je při léčbě akné tak důležitá.

3. Gigi Treatment Set

Řada Acnon byla vytvořena pro lidé, které se potýkají s akné v důsledku hormonální nerovnováhy, mají dědičnou predispozici k akné a bojují proti tomuto problému už delší dobu. Sada je komplexním pomocníkem v boji proti nedokonalostem: produkty se dobře kombinují, jejich složky spolu aktivně působí proti množení bakterií. Za týden uvidíte první výsledky! Produkty byly dermatologicky testovány a byla prokázána jejich vysoká účinnost. Noční pečující přípravek působí jako maska na obličej s dlouhotrvajícím účinkem. Hlavní složkou série jsou bylinky - vrbovka reguluje produkci kožního mazu a zabraňuje vzniku uzavřených komedonů. Kyselina glykolová z cukrové třtiny čistí póry a vyhlazuje jemné vrásky. Kolagen naplňuje pokožku vlhkostí, činí ji elastickou a má silný účinek proti stárnutí. Vylepšená forma vitaminu A (retinol) snižuje aktivní činnost mazových žláz a obnovuje pokožku bez nadměrného podráždění.

Korejská kosmetika na akné bude v tomto případě také dobrou volbou. Prohlédněte si široký sortiment produktů na webových stránkách MAKEUP.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

TOP 3 produkty na zralou pleť, které vám pomohou zbavit se akné