Přejít k hlavnímu obsahu

Zkuste cestovat po internetu s oblíbenými sloty pro cestovatele

Léto je v plném proudu a vy možná ještě stále odkládáte rozhodnutí, zda se letos vydat na cestu za dobrodružstvím. Není divu, mnoho lidí se zdráhá cestovat v době současných omezení a hrozící karantény…

Cestování je něco, co si užívají téměř všichni. Pro některé lidi je to skutečná vášeň, protože po celém světě je tolik skvělých pláží, džunglí a lesů, které v nás zanechávají skvělý dojem, a vzpomínky na přežité dobrodružství, které nám nikdo nevezme. Ne každý ale má čas, peníze nebo možnosti na to, aby mohl cestovat tak, jak mu líbí, a proto někdy přijde vhod zamyslet se a improvizovat. Ano, prstem po mapě to taky jde, ale my máme na mysli jiný způsob. V dnešní technologicky vyspělé době existují atraktívní možnosti jak si navodit atmosféru exotiky a dálky, a to vše z pohodlí vašeho domova, na displeji mobilu nebo počítače. 

Cestujte za virtuálním dobrodružstvím doma z gauče úplně zdarma 

Ano, zkuste online kasino a najděte ty nejlepší sloty pro fanoušky cestování, třeba ve známém online kasinu SlotV, a využijte přitom některý ze skvělých uvítacích bonusů. I když jste úplní začátečníci, není nic jednoduššího, než se zaregistrovat a začít si užívat všechny nabízené aktivity a sloty a to zcela zdarma. Pokud vás tento způsob trávení volného času chytí za srdce, časem se možná odhodláte vsadit skutečné peníze a využít tak již zmíněné bonusy ke vloženému kreditu. Absolutní pecka je to, že v tomto kasinu existuje obecně vysoká a reální šance na výhru, což potvrzují i nadšené reakce registrovaných hráčů. 

Které jsou tedy ty nejoblíbenější automaty s tematikou exotiky a cestování? 

Slot Safari King od vývojáře Pragmatic Play je africký online dobrodružství slot, který rozhodně stojí za prozkoumání. S 50 výherními řadami, vysokou volatilitou a některými parádními bonusovými funkcemi je tento automat to pravé pro skutečné lovce her. Vyberte se na výpravu do savany, určitě nebudete zklamáni. 

Hra Safari King má nádhernou grafiku s detailními obrázky slonů, gepardů a zeber. Každý predátor i kořist africké savany je zachycen v elegantním vysokém rozlišení. Slot funguje dobře na počítači nebo tabletu pomocí standardního prohlížeče. Atmosféru skutečné Afriky dotváří podmanivá kmenová melodie. Vyzkoušejte a uvidíte sami. 

Pokud vás láká spíše Egypt, máme pro vás lahůdku v podobě hry od RedRake Gaming, s názvem Mysteries Of Egypt. Ponořte se do „Záhad Egypta“, objevte faraonovu hrobku a získejte fantastické výhry. Díky své úžasné grafice, animaci a hudbě vás tento slot zavede zpět do starověkého Egypta. K dispozici máte 5 válců až s 25 řádky a speciálními funkcemi, jako je bonus bezplatná otočení, multiplikátory a symboly. 

Získejte třeba divoký multiplikátor, kde egyptský brouk znásobuje vaše výhry, když je nalezen v jakékoli poloze na válcích. 

Bonus Tutanchamona: Mít 3 symboly Tutanchamona v jakékoli poloze vám umožní objevit „Hrob faraona“ a dá vám 7 otočení zdarma.
 

A když už budete „rozběhaní po světě“, zkuste i další cestovatelské sloty, jako jsou například: Jungle Spirit od NetEnt, Venetian Rose od NextGen Gaming, nebo A night in Paris od Betsoft. Přejeme hodně štěstí a krásné zážitky! 
 

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Zkuste cestovat po internetu s oblíbenými sloty pro cestovatele