Přejít k hlavnímu obsahu

4 tipy na skvělý dárek pro snowboardistu

Na seznamu přání každého snowboardistu je lyžařská sezóna, která se, doufáme, příští rok vrátí k normálu. Tyto nápady na vánoční dárky pro vášnivé snowboardisty zahrnují třeba čepici, kterou obdarovaný využije i mimo svahu, nebo knihu, která poskytuje inspiraci pro mnoho příštích jezdeckých výletů. Pojďme se na ně podívat ve větším detailu.

Největší dárek = největší úspěch

Základní výbavou každého snowboardisty je skvělý a kvalitní snowboard. Pokud se vaše dítě, přítel, nebo kdokoliv, koho se chystáte obdarovat, k této aktivitě ještě jenom odhodlává, kupte mu pod stromeček snowboard pro začátečníky. Pokud se již bavíme o člověku, který brázdí svahy jedna radost, poraďte se s odborníkem, nebo tiše zjistěte, o jakém snowboardu tajně sní. U stromečku se pak možná dočkáte i slzy radosti, kdo ví?!

Kniha jako inspirace

V dnešní době většinu jezdců naleznete na YouTubu, jak se dívají na různá videa. Jen málo z nich však ví, že existují i různé skvělé knihy, které jich mohou inspirovat k novým zážitkům a místam, kam vyrazit. Ideálně pokud naleznete takovou, kterou napsal jeden ze slavných snowboardistů.

Inteligentní hodinky, se kterými naleznou cestu

Inteligentní hodinky jsou letos v kurzu. Na trhu je již spousta výrobců, a tak můžete najít hodinky různé kvality, a v různých cenových hladinách. Důvodem je hlavně nespočetné množství možností, jak je využít. Ukazují vám tep, vaši denní aktivitu, průmernou rychlosť pohybu, stoupání, převýšení, nebo dokonce i cestu. To se snowboardistům může hodit hlavně v terénu mimo klasických tras. V případě pádu laviny navíc dokážou pomoci člověka rychleji najít. No, řeknete, kdo by to nechtěl?!

Klasika je klasika

Pokud se nechystáte zrovna do svého snowboardisty investovat tučný balík peněz, pořád můžete stavit na klasiku, kterou využije na svahu, i mimo něj. Skvělým tipem na dárek proto může být čepice, rukavice, šála, nebo snowboardové brýle. Pořád drahé? V tom případě vám zbývají ponožky, ideálně teplé, a s motivem hor, nebo přírody. Najít ten správný pár by v době různúch prodejců kvalitních ponožek neměl být problém. Nákupům zdar!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Sport

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

4 tipy na skvělý dárek pro snowboardistu