Přejít k hlavnímu obsahu

Jak a kde prožít intimní chvilky na exotické dovolené

Slunce, moře, kokosové palmy a písek pod nohama. Čas, kdy se cítíme svobodní, odpočinutí a plní energie. A co by mohlo být romantičtější než prožít některé z těchto okamžiků v náručí vaší milované partnerky? Ale na jaké místo se na dovolené vlastně vydat, abyste zažili ty nejlepší chvíle plné vášně? Pojďme to společně prozkoumat.

Na pláži pod hvězdami

Málokterý pohled je tak romantický jako hvězdná obloha nad vašimi hlavami, zatímco slyšíte šumění moře. Představte si, jak ležíte na měkkém písku, obklopeni přírodou a světlem Měsíce. 

Pláže mohou být v noci klidnými místy, ale dbejte na soukromí. Některé pláže mohou být navštěvované i v noci rybáři či místními obyvateli. Dále je dobré myslet na nečekané přílivy a opatření proti písku na nechtěných místech.

V bungalovu uprostřed džungle

Samota, zpěv exotických ptáků a šum listí. Bungalovy uprostřed džungle nabízí jedinečnou atmosféru a pocit dobrodružství.

I když je toto místo dokonale soukromé, dbejte na hmyz a zvířata. Moskytiéry a repelenty budou vašimi nejlepšími přáteli.

Na palubě jachty uprostřed oceánu

Absolutní soukromí a pocit svobody. Jen vy, vaše partnerka a neskončená modrá voda kolem. Pokud nejste zkušení námořníci, je dobré si pronajmout jachtu s posádkou. Samozřejmě, budete chtít posádku, která respektuje vaše soukromí.

Jak a kde prožít intimní chvilky na exotické dovolené 2 PR
Zdroj:
Freepik

Milování ve vodě

Bytí v neznámém a neprozkoumaném prostoru může vztah prohloubit a zpevnit. Aby se pár mohl milovat ve vodě, je nutná upřímnost, otevřená komunikace a důvěra. Vše uvedené ti pomůže být blíže k tvému partnerovi či partnerce a posílí vaši dvojici.

I když může být intimní chvíle ve vodě vzrušující zážitek, je důležité uvědomit si možná rizika. Oblast kolem vody může být skluzavá, což může vést k nehodám. Je jednoduché sklouznout či spadnout, proto buď v těchto místech opatrný. I pro milování ve vodě můžete využít mnoho typů erotických pomůcek jako např. zde https://www.erosstar.cz/eroticke-pomucky-pro-muze 

Doporučujeme si ověřit, zda je voda, v níž chceš být intimní, čistá a pravidelně kontrolována. Sex ve vodě může být dobrodružstvím a zážitkem, kterým si můžeš prohloubit a posilnit pouto se svou drahou polovičkou.

Nejen exotická dovolená nabízí nekonečné možnosti pro intimní chvíle s vaší partnerkou. Ať už si vyberete jakékoli místo, pamatujte vždy na bezpečnost a respektujte místní zvyky a kulturu. A hlavně si užijte každou chvíli, protože takové zážitky zůstanou navždy ve vašem srdci.
 

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Jak a kde prožít intimní chvilky na exotické dovolené