Přejít k hlavnímu obsahu

Pro outdoorové nadšence je The North Face legendární značkou

Její charakteristické logo, inspirované žulovou kupolí vrcholu Half Dome v Yosemitském národním parku v USA, lze vidět na oblečení, obuvi a vybavení, které používají horolezci, turisté a průzkumníci po celém světě. 

Dnes má téměř každý dobrý outdoorový obchod komplexní nabídku této značky a výrobky TNF se staly synonymem vysoké odolnosti a spolehlivosti. Díky specializovaným kolekcím si každý může vybrat oblečení a vybavení, které mu dokonale vyhovuje. Ať už zdoláváte nejvyšší vrcholy, chodíte na túry, běháte po stezkách nebo lyžujete, americká značka The North Face má pro vás to správné vybavení.

Historie značky se začala psát v roce 1966, kdy byla založena prodejna s turistickým vybavením v San Franciscu. V té době si nikdo nedokázal představit, že se z původně skromného podniku stane celosvětová společnost. Od svého založení je značka určena všem milovníkům outdoorových dobrodružství. Aktuální motto značky The North Face - Never stop exploring! - Nikdy nepřestávej objevovat! dokonale popisuje, komu je nabídka amerického výrobce určena. Všichni aktivní lidé, kteří rádi objevují nová místa a boří bariéry, a to jak na turistické, tak na sportovní úrovni, si mezi jejími produkty rychle najdou něco pro sebe. Důležité je, že značka oslovuje svými produkty jak ty, kteří považují turistiku a outdoorové aktivity za malou část své činnosti, tak ty, pro které jsou horské výzvy celým životem.

the north face 2
Zdroj:
The North Face

Široká nabídka značky The North Face

V dobrém outdoorovém obchodě najdete téměř kompletní nabídku amerického výrobce rozdělenou do jednotlivých kolekcí, které byly navrženy s ohledem na konkrétní aktivity. Pro milovníky horolezectví je připraveno technologicky a materiálově nejvyspělejší oblečení a vybavení. Kolekce Summit Series zahrnuje produkty připravené pro nejnáročnější podmínky na zemi. Technické bundy The North Face a kalhoty, rukavice, mikiny nebo termoprádlo jsou ideální pro vyšší nadmořské výšky v extrémních povětrnostních podmínkách. Vybavení zahrnuje ultralehké, ale velmi odolné batohy a stany. Pevná konstrukce odolá větru o síle hurikánu i sněhu. Kromě špičkové kolekce Summit Series samozřejmě existuje také oblečení řady Mountain nebo Hiking, které je vhodné pro trekking a turistiku v horách i pro výlety v lehčím terénu.

the north face 3
Zdroj:
The North Face

V dobrém obchodě s výrobky TNF by nemělo chybět ani zimní lyžařské a snowboardové oblečení. Membránové bundy a kalhoty poskytují vynikající ochranu proti sněhu a studenému větru. Nabídka modelů je natolik pestrá, že si zde vhodné oblečení najdou milovníci skitouringu, freeridu, tak i freestyle. Na druhém konci nabídky je kolekce oblečení, obuvi a vybavení Flight Series. Jedná se o nejlehčí modely určené pro horský běh. S běžeckými botami, běžeckými vestami a prodyšným běžeckým oblečením překonáte každou stezku během chvilky. Jsou ideální pro náročné tréninky i závody, kde záleží na každé vteřině.

Označení TNF znamená také každodenní pohodlí

Společnost The North Face také aktivně rozvíjí svou řadu lifestylových produktů. Batohy, mikiny a boty The North Face inspirované horami jsou oblíbenou volbou pro každodenní použití v práci, ve škole i ve volném čase. V turistickém nebo outdoorovém obchodě tak najdete oblečení, které je určeno nejen na expedice, ale ve kterém se budete cítit dobře každý den. Nejdůležitější vlastností těchto výrobků je maximální pohodlí při používání a skvělý design. Bavlněné mikiny s kapucí s logem The North Face nebo kšiltovky se staly součástí kánonu běžného oblečení milovníků hor a často se nosí nejen za slunečného počasí. Zateplené bundy TNF jsou ideální i pro zimní měsíce ve městě. Nabízejí vynikající termoregulaci a velmi vysokou funkčnost. Městské modely jsou vybaveny mnoha kapsami a díky použití odolných materiálů si dlouho zachovávají své původní vlastnosti.

the north face 2
Zdroj:
The North Face

Pokud značku The North Face ještě neznáte, je nutné to dohnat. Je jedním z mála výrobců na světě, kteří nabízejí tak všestranný sortiment. Zároveň zde najdete vysoce specializované výrobky, které splňují požadavky profesionálů, i celou řadu produktů pro víkendové výlety nebo každodenní nošení. Všechny se vyznačují jedinečným horským stylem. Pokud tedy hledáte nejlepší dostupná řešení, značka TNF je ideální volbou!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Pro outdoorové nadšence je The North Face legendární značkou