Přejít k hlavnímu obsahu

Cestovní ruch: MBA jako klíč k osobnímu a kariérnímu rozvoji v globálním světě

Cestovní ruch nezná hranic – cestovat můžete kamkoliv a v jakoukoliv roční dobu. Mimo to formuje globální vztahy a posiluje ekonomiku v turisticky atraktivních destinacích. Zajímá vás, jak z toho vytěžit maximum? Čtěte dále!

Cestovní ruch pro osobní i kariérní rozvoj

V dnešní době lidé cestují po celém světě nejen za účelem dovolené, ale často i pracovně. Poznávají nové kultury, podporují místní ekonomiku a přispívají k vytváření nových pracovních míst. Cestování má také pozitivní vliv na ochranu kulturního a přírodního dědictví.

Cestovní ruch přináší mnoho příležitostí pro podnikatele a firmy. I v této oblasti je však nutné podporovat inovace a technologický pokrok: od dopravy, ubytování až po komunikaci. Nové technologie usnadňují fungování cestovního ruchu, zvyšují zážitky turistů a často dokážou i zachránit život.

Život bez cestovního ruchu? Nemyslitelné

Moderní společnost se již bez cestovního ruchu neobejde. Vytváří pomyslný most mezi různými kulturami. Nenechte si ujít příležitosti, které tato oblast nabízí. Pronikněte do problematiky cestovního ruchu a začněte se vzdělávat.

MBA studium3
Zdroj:
Shutterstock

Zajímá vás práce v cestovním ruchu? Získejte náskok před konkurencí!

Velmi oblíbené jsou studijní MBA programy. Na Business Institutu se zájemci mohou přihlásit do programu MBA Management cestovního ruchu a čerpat v praxi ze zkušeností lektorů. Přihlásit se mohou pracovníci v cestovním ruchu, majitelé hotelů i marketéři turistických destinací.

Zimní období jako nejlepší čas ke studiu

Chcete studovat při zaměstnání a neztrácet čas dojížděním na hodiny? Přihlaste se na online studium MBA Management cestovního ruchu, kde vám postačí mít k dispozici stálé internetové připojení a zařízení, které vám nejvíce vyhovuje. Využijte zimní měsíce k sebevzdělávání – online studium můžete zahájit podle svého času a využít tak efektivně chvilky pro sebe. Pokud preferujete raději výuku osobně, rádi diskutujete a inspirujete se nejen od lektorů, ale také od spolužáků, tak vám doporučujeme kombinované studium, se zahájením na jaře. Přihlášku si můžete podat nezávazně a zdarma už dnes.

Žijte svůj sen: cestujte, objevujte nové pracovní příležitosti a prosaďte se v cestovním ruchu. Svět nebyl nikdy více propojen než ve 21. století!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Cestovní ruch: MBA jako klíč k osobnímu a kariérnímu rozvoji v globálním světě