Přejít k hlavnímu obsahu

Plánujete prázdninový výlet? Zjistěte, jak vytvořit trendy prázdninový outfit

Léto se nezadržitelně blíží a vy ještě nemáte vybraný váš prázdninový outfit na výlety? Nezoufejte! Na následujících řádcích vám poradíme, co na sebe, abychom byli i o prázdninách trendy. Čtěte a inspirujte se s námi!

Co na sebe na prázdninový výlet do přírody?

Chystáte-li se na prázdninový výlet do přírody, bude dobré, když si pořídíte i vzdušný outfit. Nechcete se na výletě přeci potit. Vhodná budou dámská i pánská trička ze 100% bavlny. V kurzu budou ty s potiskem. K nim se budou skvěle hodit tzv. cargo kalhoty s praktickými kapsami. Jsou nejen pohodlné, ale i stylové. I sportovně laděný outfit může být vysoce módní. V kurzu pak budou i stylové teplákové soupravy. Už dávno neplatí, že jsou teplákovky oděvem pouze na domácí využití. Právě naopak. V dnešní době je kvalitní tepláková souprava tzv. must have. Dívky a ženy se pak mohou do horkých dnů vybavit i trendy tank topem. Tento typ trika se pak hodí zejména pro ženy s normální, štíhlou či s vypracovanou postavou. Do přírody pak můžete o prázdninách obléci i legíny. Volte kvalitní kousky z přírodních materiálů. Ty jsou dostatečně prodyšné a nebudete se v nich tak zbytečně potit. Důležitá je i volba obuvi. Do přírody se vám budou hodit kvalitní mladistvé sneakersy s dobře odpruženou podrážkou. Ta musí vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Líbit by se vám pak mohly i pohodlné sandály. Nezapomínejte na polstrování!

Jaký outfit zvolit na prázdninový výlet s obchůzkou historických památek?

Jestli-že o prázdninách chodíte raději okukovat historické památky, bude dobré, když tomu přizpůsobíte i svůj oděv. Vybírat můžete stylová dámská a pánská trička či polokošile. Ty kombinují elegantní a sportovní styl. Dále se vám budou hodit džíny s vysokým pasem a se zúženou nohavicí. Outfit pak můžete doplnit kotníčkovými sneakersy a taškou přes rameno. Líbit by se vám mohla i saka. Skvělý výběr najdete např. i zde: https://modivo.cz/c/panske/obleceni/saka. Dívky a ženy pak mohou volit i elegantní plisované sukně, které jsou vysoce módní a i pohodlné.

prázdninový outfit na památky
Zdroj:
modivo.cz

Jaké barvy, vzory, motivy a materiál pofrčí letos o prázdninách?

Chceme-li být v letošní letní sezóně in, měli bychom mít přehled o nejnovějších módních barvách, vzorech a motivech pro danou sezónu. Letos v létě se blýsknete zejména v přírodních a pastelových barevných odstínech. Modrá, svítivě žlutá i pistáciová barva tak budou správným řešením i pro vás. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Jsou to barvy univerzální, které z módy nevychází. Sněhovou pak můžete zakomponovat i do celobílého módníh outfitu. Máte-li rádi extravagantní kousky, můžete sáhnout i po rudé barvě. Ženy by pak k rudému oděvu měly volit jen decentní líčení. Jak se říká, méně znamená mnohdy více. V kurzu pak bude i tzv. very peri barva. Jedná se o fialový odstín s modrými a s červenými odlesky. Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou hrát prim především ty zvířecí a květinové. V leopardím, tygrovaném či zebrovaném oblečení tak budete nepřehlédnutelní! Ale pozor! K oblečení se vzory a motivy volte raději už jen decentní minimalistické módní doplňky. Váš outfit se tím vkusně sjednotí a nebude působit příliš chaoticky. Romantici pak mohou sáhnout po květovaných košilích. Zaměříme-li se na materiály, vítězí na plné čáře ty přírodní. Mají hned několik výhod. Jsou odolné a příjemné na dotek. Také jsou prodyšné a v neposlední řadě dbají i na tzv. udržitelnost. Udržitelný způsob života již akcentují ty největší světové módní značky. Je tak z čeho vybírat!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Plánujete prázdninový výlet? Zjistěte, jak vytvořit trendy prázdninový outfit