Přejít k hlavnímu obsahu

Vzhůru do oblak! Tady na vás čekají nezapomenutelné letecké zážitky

Taky občas přemýšlíte, jaký je život ptáků anebo zkušených pilotů? A co kdybychom vám řekli, že si tomůžete vyzkoušet na vlastní kůži! Díky nezapomenutelným leteckým zážitkům zjistíte, jaké to je pilotovat obří dopravní letadlo anebo vrtulník, zažijete adrenalin díky akrobatickým letům, anebo si vyzkoušíte jaký je to pocit vznášet se ve větrném tunelu.

Více než 300 zážitkových dárků z celé republiky

Je úplně jedno, jestli bydlíte v Praze anebo Dolní Lhotě, letecké zážitky si můžete užít na nespočtu míst v celé České republice. Na stránce leteckezazitky.cz si můžete vybrat z více než 300 zážitkových dárků, z nichž většina je realizována vysoko v oblacích. Ať už vás láká adrenalinový seskok padákem, let balonem či letadlem anebo paragliding, zajisté si přijdete na své.

Vyhlídkové lety z 15 českých letišť

Pokud vás zaujaly vyhlídkové lety, můžete je realizovat z některého z patnácti českých letišť. U většiny vyhlídkových letů si navíc můžete doobjednat také řízení letadla a vyzkoušet si, jak tenhle nebeský pták reaguje na vaše povely. Vyhlídkové lety jsou úžasným zážitkem pro celou rodinu. Věkově nejsou nijak omezené. Užije si je malý prcek a okouzlí i vaši babičku. Celý let můžete zdokumentovat anebo se jen tak kochat okolní krajinou

Zastávka ve vzduchu

Láká vás spíše adrenalin? Pak si namísto letadla vyzkoušejte vyhlídkový let vrtulníkem. Díky tomuhle parádnímu stroji můžete ve vzduchu zastavit anebo couvat. Vyhlídkové lety vrtulníkem jsou realizovány z Prahy, Brna, Mladé Boleslavi a Hradce. Poletíte buďto vrtulníkem typu Robinson R44 nebo Robinson R22. První zmíněný stroj je určen pro čtyři cestující (pilot a tři cestující), Robinson R22 je pak určen pouze pilotovi a jednomu cestujícímu. Zajímavostí také je, že u většiny vyhlídkových letů si můžete naplánovat konkrétní trasu, kterou si chcete z výšky prohlédnout.

 

let vrtulníkem - Cestovinky.cz
Let vrtulníkem může být skvělý dárek!
Zdroj:
www.pixabay.com

Romantický let balonem

Pokud hledáte něco klidnějšího a pohodovějšího, s neuvěřitelným nádechem romantiky, dopřejte si let balonem. Ten realizujeme z více než 20 lokalit po celé České republice. Objednat si navíc můžete romantický let pouze pro dvě osoby anebo privátní let pro osoby čtyři. U všech letů budete v rukou zkušených a sympatických pilotů, kteří udělají maximum pro váš komfort a pohodlí. Vybrané zážitky navíc mohou sloužit jako dárek, stačí požádat o vytvoření dárkového poukazu.

Bezpečnost a zkušenosti na prvním místě

Můžeme se pochlubit letitými zkušenostmi a více než tisícovkou spokojených zákazníků. Ať už se rozhodnete pro vyhlídkový let, seskok padákem anebo pobyt ve větrném tunelu, vždy si můžete být stoprocentně jistí, že jste v rukou profesionálů, kteří udělají maximum pro vaši bezpečnost. Zároveň se budou snažit, abyste si odnesli zážitky, na které budete s nostalgií ještě dlouho vzpomínat.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Dobrodružství

Autor:
admin

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Vzhůru do oblak! Tady na vás čekají nezapomenutelné letecké zážitky