Přejít k hlavnímu obsahu
Otevřít fotogalerii

Kam na Velikonoce? Za podmořským světem do Egypta, luxusem na Maledivy nebo na ostrovy věčného jara

Láká vás představa prožití letošních Velikonoc tak trošku jinak? Máme pro vás pět lokalit, kde si užijete svátky jara se vším, co k nim patří. A ještě s něčím navíc!

Za věčným jarem na Kanáry

Pokud nepatříte mezi příznivce „čtyřicítek“, ale máte dost rozmarného studeného počasí, které u nás během jara panuje, odleťte na Kanárské ostrovy. Těm se ne nadarmo přezdívá ostrovy věčného jara. Příroda v rozpuku, zářivé sluneční paprsky a nekonečné možnosti sportování i válení se u moře nebo bazénu, dělají z téhle destinace ideální místo nejen pro dovolenou během Velikonoc.

Velikonoce na Kanárech
Ostrovy věčného jara lákají k návštěvě během celého roku.
Zdroj:
Bigstockphoto

Za pestrým podmořským životem do Egypta

Hledáte cenově dostupnou destinaci, kde sluníčko pálí od rána až do večera? Chcete prozkoumat zdejší podmořský život a zároveň si užít luxus hotelových resortů vyhlášených značek? Pak koukněte na nabídky dovolené v Egyptě. Teploty jsou tady i během měsíce dubna příjemné a podmořský život jednoduše dokonalý.

Podmořský život v Egyptě
Největším lákadlem Egypta je nepochybně jeho kouzelný mořský život.
Zdroj:
Bigstockphoto

Za luxusem na Maledivy

Láká vás spíše luxusní hotelový resort, kde o vás bude postaráno doslova jako o krále a královnu? Nekonečné pláže pokryté bílým pískem a moře o padesáti odstínech modré? Pokud to vaše finanční možnosti dovolují, užijte si dovolenou na Maledivách. Počítejte ale s tím, že během Velikonoc a jarních prázdnin jdou i tady ceny maličko nahoru. Za návštěvu tohohle pozemského ráje to ale určitě stojí.

Velikonoční Maledivy
Maledivy jsou ke strávení Velikonoc v klidu a luxusu naprosto ideální.
Zdroj:
Bigstockphoto

Za exotikou do Dominikány

Dominikánská republika je jedna z mála zemí, která v současné době (březen-duben 2021 – pozn. redakce) nevyžaduje po přijíždějících turistech negativní PCR test. Před a po návratu do ČR se mu ale už nevyhnete. To by vás nicméně od návštěvy této okouzlující země nemělo odradit. Liduprázdné pláže, luxusní resorty a služby na vysoké úrovní jsou jen střípkem toho, co si můžete v Dominikáně užít.

Pláž v Dominikáně
Dominikánská republika slibuje luxusní pláže i hotelové resorty.
Zdroj:
Bigstockphoto

Za velikonoční atmosférou na Kypr

Velikonoce na Kypru označují začátek nové sezóny. Pravoslavní křesťané zároveň oslavují svátky samotné, takže tady nebude nouze o nejrůznější oslavy a veselé průvody. Teploty se v dubnu pohybují okolo 23°C a sluneční svit vás bude provázet celých devět hodin. Otužilci si určitě užijí koupání v moři a ti, kteří si netroufnou, můžou novou energii čerpat třeba u bazénů luxusních hotelových resortů.

Kypr
Pro část obyvatel Kypru jsou Velikonoce významným svátkem.
Zdroj:
Bigstockphoto
 
 

Místo

27° 55' 35.8681", -15° 30' 48.0707"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Kam na Velikonoce? Za podmořským světem do Egypta, luxusem na Maledivy nebo na ostrovy věčného jara