Přejít k hlavnímu obsahu

Nemyslete při cestách na své auto. Zaparkujte u letiště!

Nemůžete se dočkat dovolené, kterou už máte zařízenou, ale tápete nad tím, jak se dostanete na letiště a z něj zase zpátky domů? Je lepší jet levně hromadnou dopravou, nebo pohodlně vlastním autem, které však budete muset nechat na letišti opuštěné a navíc ještě zaplatíte majlant za parkovné? A není ještě třetí možnost?

Samozřejmě že je. Jestliže už máte zařízený a zaplacený zájezd a dovolenou odstartujete na pražském letišti, můžete se vyhnout nepohodlné přepravěautobusem či vlakem, v nichž budete bojovat s vlastními zavazadly, nebo se můžete svézt až na letiště autem. Je však možné, že jen stěží najdete dobré místo k zaparkování, a ještě pravděpodobnější je, že budete celou dovolenou přemýšlet, zda bude váš vůz v pořádku, až se vrátíte.

Parkování u letiště – ideální řešení pro klid, pohodlí i peněženku

Tou třetí variantou, jak situaci vyřešit, je parkování u letiště AirParking. Ne přímo na letišti, avšak v jeho blízkosti.Jak to funguje?

  • Zarezervujete si parkovací místo online
  • Při příjezdu pro vás toto místo bude připraveno, takže nebudete muset žádné složitě hledat.
  • Vyhnete se městskému provozu, protože parkoviště se nachází přímo u dálnice v Buštěhradě. To oceníte zejména v dopravní špičce.
  • Zaparkujete a řidič vás a vaše zavazadla odveze minibusem k terminálu letiště. Cesta obvykle trvá a nemusíte svá zavazadla tahat sami.
  • Po dobu dovolené bude vaše auto hlídané a v případě zájmu z vaší strany o něj bude pečováno – v nabídce je například mytí nebo čištění interiéru.
  • Během parkování je vaše auto automaticky pojištěné proti vandalismu, poškození, krádeži a živelným pohromám.
  • Po návratu z dovolené, jakmile budete mít svá zavazadla, zavoláte a řidič pro vás během několika minut minibusem opět přijede a odveze vás na parkoviště.

Celá tato služba je přívětivá nejen k vašim nervům, ale i k vaší peněžence. Zatímco cena za týdenní parkovné na parkovištích na letišti začíná na 800 Kč, na Air Parking vás bude 7 dní parkování stát přátelských 500 Kč. Parkoviště funguje po celý rok v nepřetržitém provozu, nejen v hlavním období letních dovolených.

Najít parkovací místo poblíž letiště nemusí být tak složité.
Zdroj: air-parking.cz

Klienti vybraných cestovek parkují ještě levněji!

Jestliže jste si vybrali zájezd u CK Exim Tours nebo CK Blue Style, potěší vás cena parkovného ještě více. Klienti CK Exim Tours ušetří při parkování delším než 7 dní, například při parkování na 10-13 dní to bude 150 Kč. Podrobné informace o slevách klientů CK Blue Style podává přímo cestovní kancelář.

Nestresujte se kvůli autu. Užívejte si dovolenou!

Dobám, kdy jsme platili drahé parkovné přímo na letišti a ještě se celou dovolenou nervovali, jestli je auto v pořádku, odzvonilo. Vyzkoušejte před odletem na dovolenou parkování u letiště Air Parking a užívejte si dovolenou bez přemýšlení a na maximum!

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Nemyslete při cestách na své auto. Zaparkujte u letiště!