Přejít k hlavnímu obsahu

Kam za relaxací na Moravě? Tady je pět tipů na místa, kde mají boží wellness

Vyhřátá sauna, panensky krásná příroda, romantická vířivka a úžasné masáže. Dokážete si představit lépe strávené dny volna? 
 

Pokud jsme vás navnadili, nepřestávejte číst následující řádky. Prozradíme totiž, kde si na Moravě a ve Slezsku parádně odpočinete a užijete boží wellness pobyt. Těchto pět míst je pro relax, romantiku a ničím nerušený odpočinek doslova jako stvořených.

Čeladná

Čeladná je jedna z nejznámějších a nejnavštěvovanějších beskydských lokalit, kde není nouze o moderní i tradiční wellness hotely, vyhlášené golfové resorty i oblíbená lázeňská střediska. Ať už vsadíte na minimalistickou „designovku“ v podobě wellness hotelu Miura, kde nechybí luxusní saunový svět s relaxační zónou, nebo na nově zrekonstruovaný horský hotel Čeladenka, rozhodně nešlápnete vedle!

Velké Karlovice

Vyhlášené zimní středisko si návštěvníci oblíbili nejen pro kilometry perfektně upravených sjezdovek a běžkařských tratí. Najdete tady totiž i několik hotelových resortů, které nabízí jedny z nejlepších wellness v Beskydech a na Valašsku. Za zmínku určitě stojí trojice partnerských hotelů Horal, Galík a Lanterna, které jsou vyhlášené nejen svou tradiční gastronomií, ale především vymazlenými wellness areály, kde si odpočinek užijí malí i velcí.

wellness na Moravě
Zdroj:
bigstockphoto.com

Luhačovice

Vyhlášené lázeňské město láká na léčivé prameny, ale především tradiční lázeňské procedury, které můžete absolvovat v lázeňských domech i wellness penzionech a hotelech. Mezi ty nejlépe hodnocené patří určitě Augustiniánský dům, který se může pochlubit jedním z nejpropracovanějších a nejintimnějších wellness na Moravě. 

Ostrava

I ocelové srdce republiky dokáže kromě celé řady kulturních a technických památek nabídnout i vyhlášené wellness hotely a penziony. Mezi nejlépe hodnocené wellness v Ostravě a okolí patří nepochybně Zámeček Petrovice s rozsáhlým parkem a bohatou nabídkou luxusních služeb, které uspokojí i ty nejnáročnější. Kousek dál pak najdete i wellness hotel Mc Limon s vyhlášenou wellness zónou a designovou zimní zahradou, která zaručeně posbírá spoustu „lajků“ na sociálních sítích. 

Bílá

I poslední zmíněné letovisko si jistě mnozí spojí s vyhlášenými zimními areály. Pravdou ale zůstává, že tady kromě parádních sjezdovek najdete i pohádkové wellness hotely a penziony. Pokud si chcete užít ničím nerušený odpočinek a soukromí, vydejte se třeba do wellness hotelu Ondrášův dvůr, který je jako jeden z mála v Česku tzv. „adult-friendly“. Ubytují tady proto pouze hosty starší patnácti let. 

Odměňte se a relaxujte už při výběru pobytu na Spa.cz!

 
 

Místo

49° 30' 37.4544", 18° 19' 41.7612"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Kam za relaxací na Moravě? Tady je pět tipů na místa, kde mají boží wellness