Přejít k hlavnímu obsahu

S dětmi do lázní? Díky Coolonádě žádný problém!

Okolnosti vás donutili přehodnotit plány na letní dovolenou? K moři se nevydáte, místo toho chcete poznat místa v Čechách, do kterých byste se jinak nikdy nevydali? Jeďte se do lázní. Klidně i s dětmi. Díky animačnímu programu si to tam užijete všichni.

Situace ve světě dost zamíchala s našimi plány. K moři se vydá jen hrstka našinců, ostatní vsadí na dovolenou v Čechách. Vybrat ji není snadné. Hotely, penziony, chaty i kempy se plní. Když k tomu navíc hledáte vyžití i pro děti, máte na pár večerů o zábavu postaráno. 

Na rodinnou dovolenou do lázní

Představa vydat se do lázní a užít si procedur je krásná, vy se ale bojíte, co s dětmi? Vždyť na letní dovolenou jedete hlavně kvůli nim. Máme pro vás dobrou zprávu. V Mariánských Lázních jsou si toho vědomi, proto si pro rodiny s dětmi připravili Animační klub Coolonáda.

přátelství
Zdroj:
marianske-lazne.info

Coolonáda připravuje program pro děti až do 15 let

Animační klub Coolonáda je místem, kde si děti užijí kupu zábavy, vy si mezitím dopřejete tolik vzácný čas sami pro sebe. Bez věčného hlídání a usměrňování dětí. Zatímco vy budete lenošit třeba ve vířivce, děti vyrazí na výlet, vytvoří něco pěkného, nebo si nakrmí zvířátka.

Jak animační klub v Mariánských Lázních funguje?

Animační klub funguje přes léto každý den, děti jsou rozděleny do skupin podle věku. Tomu je přizpůsoben i program. Tříleté děti mají o zábavě zcela jinou představu než puberťáci. Obecně se ale děti mohou těšit na vyrábění, tancování, míčové hry, výlety po okolí.

•    Pro děti do 3 let je připraveno hlídání.

•    Hraví školkáčci mezi 3 a 6 lety si užijí tvoření, zábavný animační program, vydají se na výlet s příběhem.

•    Zvídaví školáci od 7 do 11 let se mohou těšit na animační program, péče o zvířata a zajímavé výlety. Kdyby náhodou počasí pobytu venku nepřálo, je připraven X-box.

•    Náctiletí mezi 12 a 15 lety si dosyta užijí sportovních aktivit, přiučí se péči o zvířata, vydají se vstříc novým zážitkům. I pro něj pro případ ošklivého počasí v pohotovosti X-box.

Mariánské Lázně
Zdroj:
marianske-lazne.info

Proč jsou právě Mariánské Lázně volbou číslo jedna pro letošní rodinnou dovolenou?

Mariánské Lázně jsou normálně městem zahraničních turistů. Na člověka, který hovoří naší krásnou mateřštinou skoro nenarazíte. I v obchodech a hotelech na vás často všichni promlouvají německy. Letos to ale bude jinak. Město je poměrně prázdné, na turistu narazíte jen zřídka. 

Na kolonádě, u fontány, v obchůdku s lázeňskými oplatkami, u pramenů. Tam všude dneska zní až na pár výjimek čeština. Karty se totiž obrátili a tam, kde ještě před pár měsíci byla jen hrstka Čechů a hodně turistů, je dnes víc našinců. Turisty byste dost možná spočítali na prstech na rukou. 

Právě to je skvělou příležitostí seznámit se s místem, které má na poli lázeňství věhlas. A to i přes to, že jeho historie není příliš dlouhá. Navíc je tu hromada míst, která stojí za prozkoumání a návštěvu. 

Slyšet Zpívající fontánu na vlastní uši, projít se k oboře s daňky, kteří se na vás přijdou podívat až k plotu, projít si stezku spisovatelů, obdivovat miniatury našich zámků a hradů, to se vám jinde nepoštěstí. Užijte si letošní léto na maximum. I s dětmi.

 
 

Místo

49° 57' 52.74", 12° 42' 4.68"
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

S dětmi do lázní? Díky Coolonádě žádný problém!