Přejít k hlavnímu obsahu

Špindlerův Mlýn znamená zábavu pro celou rodinu

Zasněžená krajina působí velmi uklidňujícím dojmem. Navíc sníh přináší velkou zábavu pro děti i dospělé. Jezdit na hory patří k populárním zábavám stejně jako objevování přímořských krajin. Co vám brání? Vezměte si několik dní volna a rozjeďte se na místo, kde dokonale ožijete!

Vydejte se na sjezdovku i na běžky

Jak si užít zábavu bez paniky? Zimní dovolená v Krkonoších si umí získat srdce lidí různého věku. Nejznámější středisko zimních sportů v České republice láká na ideální podmínky pro milovníky lyžování. Připraveny jsou jak sjezdové tratě o různé obtížnosti, tak upravované běžkařské stopy s možností obdivovat krásu horské krajiny. Celých pět měsíců můžete sjíždět atraktivní úseky, kde nechybí ani tratě s parametry FIS pro konání závodů evropských pohárů. Jestliže zklame příroda, nastoupí moderní systém umělého zasněžování. Čtyři lanové dráhy se starají o hbitou přepravu zájemců. Každoročně se můžete podívat na průběh významných soutěží ve sjezdovém lyžování a v alpských disciplínách. Co ještě musíte zažít? Doporučujeme zvýšení adrenalinu ve snowboardovém parku, který najdete na Svatém Petru a v Horních Mísečkách. Ostatně snowboard může vyzkoušet každý, protože nechybí ani výuka pro úplné začátečníky. Fungující půjčovna vybavení umožní zapojení do zimních sportů i těm lidem, kteří sem přijeli jen okukovat a původně neplánovali se nijak zapojovat do zimních hrátek.

Příjemné ubytování během dovolené

Ubytování ve Špindlerově Mlýně berte jako ideální řešení pro dovolenou plnou aktivního odpočinku. Pochopitelně nechybí možnost snídaní, obědů a večeří. Záleží zcela na vás, jestli objednáte plnou penzi, polopenzi, anebo nebudete mít zájem o žádné služby. Penzion ve Špindlerově Mlýně má připraveny speciální nabídky na letní i zimní sezóny. Několik minut chůze stačí k tomu, abyste se ocitli u aquaparku, u tenisových kurtů, provazového centra, letní bobové dráhy nebo dětského hřiště.

 
 

Místo

0°, 0°
Rubrika:
Aktivity:

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Špindlerův Mlýn znamená zábavu pro celou rodinu