Přejít k hlavnímu obsahu

Jižní Tyrolsko na míru pro čtyřnohé miláčky

Čas, ve kterém můžete relaxovat, užívat si pohody a klidu, to je dovolená. Během ní máte možnost být i akční, zkoušet nové věci a zažít nové aktivity. Lákavá představa, že? Pokud jste milovníci zvířat, tak je vám známý nepříjemný pocit, kdy své mazlíčky musíte na pár dní svěřit někomu jinému.

Řešení nabízí horské farmy v Jižním Tyrolsku, které uvítají a nechají nahlédnout do kouzelných přírodních scenériích nejen vás, ale i vaše čtyřnohé přátele. Uprostřed nedotknutelné přírody společně s nejbližšími se může zastavit čas a vy si odpočinete od stresu a zrychleného tempa moderní doby. Procházka zdejší zasněženou krajinou bude odměnou nejen pro vás, ale i pro všechny členy vaší výpravy. 

Znáte to, když vaši němí přátelé tu jsou pro vás za každých okolností. Vítají vás po příchodu z práce, rozveselují, když jste smutní, věrně vám stojí po boku, a jsou bráni jako součást rodiny. Čas od času je ale musíte vystavit tomu, že během dovolené přebývají u příbuzných a netrpělivě čekají na váš příchod. Sdružení farem Roter Hahn vám nabízí velmi slibnou variantu dovolené pro všechny členy rodiny - i ty „čtyřnohé“.    

Pryč jsou doby, kdy psí mazlíčci museli zůstávat doma. Řešením je pobyt na statcích v Jižním Tyrolsku, kde po domluvě velmi ráda uvítají i čtyřnohé cestovatele. Společně si můžete užívat místní pohádkově krásné přírody, nádherných údolí a kouzelných výhledů.

pes na louce Tyrolsko
V Tyrolsku jsou vaši čtyřnozí parťáci vítáni!
Zdroj:
www.bigstockphoto.com

Nově postavená budova statku Prünsterhof v obci Schenna patří mezi ty, jež zvířata po domluvě vždy rádi uvítají. Její moderní apartmány vám zajistí patřičný komfort mezi neporušenou přírodou. Můžete zde obnovit své tělo i ducha. Blahodárné účinky takto klidného, tichého a přesto velice komfortního místa vám dovolí zapomenout na okolní svět. Na pomyslné terase regionu Burggrafenamt se můžete kochat nádherným výhledem na vesnici Schenna, oblast Merana a na okolní hory. Okolí zdejší farmy je vhodné na procházky nebo horské túry se sněžnicemi, sáňkování či běžkování. Při všech těchto aktivitách může asistovat i váš „věrný přítel“. Příjemný čas zde můžete trávit v prostředí domácích zvířat a ochutnat vlastně vyrobené produkty přímo od majitelů. K tomuto stavení náleží jablečné sady, které tak nejen krásně dokreslují scenérii celého místa, ale jsou zde k ochutnání i jablečné speciality právě z těchto vlastních zdrojů.

Stejný postoj ctí i statek s apartmány Prackfolerhof ve Völs am Schlern. Toto malebné stavení vložené do čisté přírody nabízí mimo jiné i volný výběh, kde si se svými psi můžete užít spoustu dovádění na horských pastvinách. Nedotknutelná horská příroda v blízkosti statku vás přivede daleko od stresu a dopravního ruchu dnešní doby. Konec dne můžete strávit relaxem v sauně nebo vyzkoušením například Kneippovy procedury či zažít kulinářské večery, kdy chutnáte tradiční jihotyrolské lahůdky. Statek disponuje selskou prodejnou, kde se pořádají výstavy domácích umělců. V okolí můžete využít čerstvých bylinek ze speciální bylinkové zahrady či se přihlásit k výuce nordic walking nebo si půjčit kola a projet si krásné okolí statku.

Pohádkové prostředí Jižního Tyrolska dokáže vytvořit fantastický pocit souznění s přírodou. V objetí svých blízkých ač lidských či psích je právě toto místo dokonalé pro nezapomenutelnou dovolenou v každém ročním období. 

Více informací naleznete na http://bit.ly/DovolenaNaStatku.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Dobrodružství

Autor:
admin

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Jižní Tyrolsko na míru pro čtyřnohé miláčky