Přejít k hlavnímu obsahu

BLACK FRIDAY: Ušetřete 3000 Kč při koupi robotického vysavače ROIDMI Eve Plus

Černý pátek je ideální dobou pro výhodný nákup robotického vysavače, který vás může osvobodit od namáhavé a časově náročné údržby podlah. Většina samovyprazdňovacích robotických vysavačů totiž dokáže uchovat odpad po dobu 30 až 60 dnů.
To ve finále znamená obrovskou úsporu času, který běžně věnujete domácím pracím.

 

Xiaomi ROIDMI Plus je nejoblíbenějším produktem z rodiny Xiaomi ROIDMI. Jde o výkonný špičkový robotický vysavač, který kompletně uklidí podlahové krytiny v domech i bytech. Navíc disponuje funkcí sterilizace sesbíraného odpadu, takže je zdravotně nezávadný a přispívá k maximálnímu komfortu v interiéru. Během Black Friday na jeho pořízení navíc můžete zajímavým způsobem ušetřit.

1. Špičkový vysavač a mop

ROIDMI Eve Plus má sací výkon 2 700pa, který dalece předčí konkurenty v podobě modelu  iRobot i7+ (2 200 pa) a Ecovacs T8 AIVI (1 500 pa). Kromě toho disponuje i špičkovou navigační technologií  LDS 4.0 pro skenování, určování polohy a plánování trasy.  
Má vestavěný inteligentní mapovací systém a podporuje vlastnoručně vytvořené plány čištění v aplikaci Mi Home, Alexa a Google Assistant.

S 5 200mAh velkou baterií zvládne uklízet až 250 minut. A může se nabíjet a pokračovat tam, kde přestal, když se mu baterie vybila. ROIDMI Eve Plus umí také vytírat. Má nádrž na vodu o objemu 250 ml a přesný systém kontroly vody. Takže dokáže během jednoho úklidového cyklu vysát prach a zároveň vyčistit odolné skvrny.

ROIDMI Eve Plus pojme odpad, který v průměru odpovídá 60 dnům uklizení. Disponuje totiž 3 litrovým prachovým sáčkem, který díky jeho objemu nemusíte neustále vysypávat nebo vyměňovat.  Kromě toho se vysavač vyznačuje i nižší hlučností.

2. Hygienicky čistá domácnost

Pokaždé, když robot dokončí vysávání a odpad vysype do prachové stanice, spustí se sterilizační systém s aktivním kyslíkem, který eliminuje 99,9 % bakterií (např. Escherichia coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus), toxických chemikálií (amoniak, formaldehyd, benzen, TVOC) a pachů (cigarety, parfémy).

Vy tak můžete dýchat sterilizovaný a absolutně čistý vzduch, který eliminuje riziko astmatických záchvatů a alergií. Výhodou modelu je i dotyková LED obrazovka, která zobrazuje proces úklidu, monitoruje vysypávání a sterilizaci sesbíraného odpadu a zároveň dokáže připomenout, kdy je čas vyměnit prachový sáček.

3. Extrémně vysoká hodnota

Cena není u takto špičkového modelu nejnižší. Jako nejprodávanější produkt z rodiny Xiaomi ROIDMI ale nyní můžete ukořistit tento robotický vysavač Xiaomi ROIDMI Eve Plus za pouhých 11 999 Kč ne webu robotworld.cz!

Získáte tak model disponující špičkovými technologiemi a výkonem za nejnižší cenu! S největší pravděpodobností půjde o nejvýhodnější robotický vysavač letošního Black Friday. A jak na to? Jednoduše si otevřete stránku robotworld.cz a vysavač objednejte dřív, než se vyprodá!

 
 

Místo

50° 5' 4.7383", 14° 26' 49.7208"
Rubrika:
Aktivity:

Poznání

Autor:
admin

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

BLACK FRIDAY: Ušetřete 3000 Kč při koupi robotického vysavače ROIDMI Eve Plus