Přejít k hlavnímu obsahu

Dovolená v Česku: užijte si Krkonoše na maximum

Nejvyšší a nejkrásnější hory Česka už se připravují na zimní sezónu, ale stejně jako na zimu, lákají i na zbytek roku. Je tu pořád co dělat, kam jít, kde relaxovat. Není tu nouze o ubytování ani o atrakce, kterým si pobyt tady zpestříte.

Tipy na výlet, které se vám budou určitě líbit

Krkonoše jsou poměrně rozlehlé, proto pro vás máme tipy na výlety, které opravdu stojí za to, když se do hor vydáte. Podle toho, kam se rozhodnete vyjet, si pak můžete vybrat to nejvhodnější ubytování v Krkonoších

Vzhůru na Sněžku!

Sněžka, to je jistota. Když vám vyjde počasí, je odsud nádherný rozhled do všech světových stran. Jít se sem dá taky hned několika cestami. Ty nejkratší ovšem vedou z Pece. Pro tuhle příležitost je pak fajn zvolit si ubytování v Peci pod Sněžkou v Krkonoších. V pohodě na naši nejvyšší horu ale dojdete třeba i z Malé Úpy a s troškou námahy ze Špindlerova Mlýna.

K pramenům Labe

Prameny Labe nikdy neomrzí, i když v zimě, kdy je nachumeleno, má tohle místo spíš symbolický význam. Kdo by ale nechtěl vidět, odkud teče jedna z našich nejdůležitějších řek? Nejlíp se sem jde ze Špindlu, ale pokud budete nakonec přece jen bydlet v Peci, za hodinku se sem dopravíte autem a pak jednoduše do výchozího bodu autobusem – na Špindlerovu boudu.

Co takhle Janské Lázně?

Krásné malé lázeňské městečko pod Černou horou se dostalo do pozornosti turistů hlavně díky nové stezce v korunách stromů. Objevte její kouzlo taky!
Zpestřete si pobyt na horách třeba wellness zážitkem

Po prozkoumávání nových míst si zasloužíte odpočinek a hýčkání. Už samotným ubytováním vás může potěšit třeba Residence Kovárna, kde jsou pěkné, moderní a vzdušné prostory. Dovolená v Krkonoších ještě nikdy nebyla tak jednoduchá na naplánování a ve finále úžasná na prožití. Ubytování s hotel.cz je vždy snazší.
 

 
 

Místo

50° 41' 32.8956", 15° 43' 53.5836"
Rubrika:
Aktivity:

Sport

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Dovolená v Česku: užijte si Krkonoše na maximum