Přejít k hlavnímu obsahu

Hudba na cesty do auta: Našli jsme 10 nejlepších playlistů, které rozjedou každý roadtrip

Co dokáže pozvednout náladu v autě? No přece svižná muzika! Máme pro vás 10 nejlepších playlistů, které jsme poctivě naposlouchali a které najdete na známé streamovací platformě. 

Roadtrip Songs Everyone Knows (Soave)

Jak už název tohohle playlistu napovídá, jde o svižné skladby, které znají téměř všichni, kdo si čas od času pustí v autě rádio. Nejde vyloženě o nejmodernější písničky, ale spíše o notoricky známé melodie, které vás nenechají během cesty padnout únavou ani nudou. Je libo zaposlouchat se do tónů skupiny OneRepublic, Imagine Dragons nebo The Killers

Délka playlistu: 8 hodin a 17 minut

Mobilní aplikace, které pomůžou na dovolené s překladem i objevením nejbližšího WC

Car Vibes (AnnaLindsay101)

Láká vás spíše taneční muzika, kde se naplno oddáte songům od Davida Guetty, Kid Cudiho nebo třeba The Lumineers? Pak je tenhle playlist ideální přesně pro vás. Taneční songy kombinuje s pohodovým rapem v podání Macklemora nebo Pitbulla. Nechybí ani kousky od One Direction, Aviciiho nebo Bruno Marse.

Délka playlistu: 12 hodin a 47 minut

Zpívající ženy v autě
Cesta vám uteče mnohem rychleji, pokud k ní jako podkres zvolíte svižnou hudbu.
Zdroj:
Shutterstock

Car Music 2024 Bass Boosted (Garde)

Máte vozidlo vybavené parádní aparaturou? Pak si nesmíte nechat ujít tenhle playlist, který je doslova napěchovaný songy, které rozhoupou nejen vaše auto, ale i okna lidí v ulici, kterou budete projíždět. Dáme ruku do ohně za to, že u tohohle playlistu zaručeně neusnete. 

Délka playlistu: 7 hodin a 59 minunt

Car Music Night Drive (Tribal Trap)

Pokud rádi experimentujete s různými hudebními žánry, zkuste, jestli vás zaujme tenhle playlist, který je speciálně namíchaný ze songů žánru phonk, house a trap. První zmíněný je vlastně subžánr hip-hopu a trapové hudby přímo inspirovaný rapem Memphis a Lexington z 90. let. Na tomhle místě je proto potřeba zmínit, že playlist nesedne každému. Minout ho ale bez povšimnutí by byla věčná škoda. 

Délka playlistu: 6 hodin a 42 minut

Otestovali jsme za vás nejoblíbenější aplikace pro předpověď počasí: Která „appka“ pohořela a bez které se neobejdete?

Car Songs Happy Music (Soave)

A znovu tu máme autora Soave, který pro řidiče připravil další playlist do auta. Ten je tentokrát složený z optimistických songů, mezi kterými nechybí skladby od zpěvačky Dua Lipa, Peggy Gou nebo Harryho Stylese. Těšit se můžete i na pár songů OneRepublic nebo Taylor Swift. Oproti předchozímu playlistu jde o mix hudby, která sedne snad každému bez rozdílu.

Délka playlistu: 8 hodin a 3 minuty

Děti tancující v autě
Některé playlisty určitě zaujmou i menší cestující.
Zdroj:
Shutterstock

Rocket Car Playlist (Filip Přibyl)

Je libo playlist nadšeného fanouška kvalitní hudby z Česka? Pak si zkuste najít playlist Rocket car, který je tvořený nejen songy zahraničních, ale i tuzemských interpretů. Najdete v něm takové klasiky, jako Forever Young od Alphaville, Philla Collinse nebo Sama Smithe. Nechybí ani české songy od Michala Hrůzy, Jelena nebo Slzy

Délka playlistu: 8 hodin a 36 minut

Songy do auta (Michal Lexa)

I další playlist pro nadšené řidiče vytvořil český autor. I když patří tenhle playlist k těm kratším (má pouze 2 hodiny a 56 minut), hravě s ním vyplníte čas třeba během trasy z Olomouce do Prahy. V playlistu nechybí pecky z Rychle a zběsile nebo songy od Alana Walkera.

Délka playlistu: 2 hodiny a 56 minut

10 tipů, jak neusnout za volantem, když se cítíte jak po ukolébavce

Muzyka do auta 2024 (HotAmazingNetwork)

Na skok k našim polským sousedům! I tenhle playlist stojí za poslechnutí. Jeho součástí jsou nesmrtelné elektro songy od DJ Tiësta nebo Davida Guetty. Za zmínku stojí i belgický deephouseový a tropicalhouseový DJ Felix De Laet známý jako Lost Frequencies nebo již několikrát zmíněný Alan Walker.

Délka playlistu: 4 hodiny a 48 minut

Parta kamarádek v autě
Čeká vás dlouhá cesta? Nepodceňte přípravu!
Zdroj:
Shutterstock

Lofi Drive Music (Lofi Simpsons)

Pokud patříte mezi milovníky hudebního stylu Lo-fi, který je spadá do podkategorie elektronické hudby, pak mrkněte na playlist Lofi Drive Music. Tady sice silné basy nenajdete, zato vám ale cesta bude ubíhat tak nějak jinak a příjemněji. Tenhle playlist nicméně doporučujeme poslouchat ve chvíli, kdy řídíte během dne a jste plně odpočinutí. Některé skladby mohou být velmi uklidňující a občas i uspávající. 

Délka playlistu: 14 hodin a 32 minut

Deep House 2024 Car Music (VIROL MUSIC)

Poslední vybraný playlist potěší zejména milovníky stylu Deep House – podžánru housové hudby, který vznikl v druhé polovině 80. let. Tento osobitý styl využívá prvky jazz-funku, chicago house, detroit techno a soulové hudby. Často se v něm objevují vokály a jemné sentimentální melodie. Playlist je složený ze songů interpretů, mezi které patří třeba MOJO, Vic Roz, Alok, Zeeba, Bruno Martini nebo Ykonic.

Délka playlistu: 12 hodin a 51 minut

Cestujte chytře: tyto aplikace by vám v telefonu neměly chybět!

Použitý zdroj: open.spotify.com/

 
 

Místo

50° 4' 21.7826", 14° 25' 10.7134"
Rubrika:
Aktivity:

Dobrodružství

Autor:
Vendula Flassig Vrablová

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Hudba na cesty do auta: Našli jsme 10 nejlepších playlistů, které rozjedou každý roadtrip