Přejít k hlavnímu obsahu

Užijte si bezstarostnou dovolenou. Čtěte recenze hotelů a ptejte se ostatních

Co dělat, když zjistíte, že máte před dovolenou prošlý pas? Jaká místa musíte v Turecku vidět a kam se raději nepouštět? Je lepší zvolit ubytování v hotelu, nebo v kempu? Vyvstává vám nespočet otázek při plánování dovolené? Nezoufejte, a předejděte jakýmkoliv problémům ještě před dovolenou. Pomoci vám mohou recenze hotelů i online diskuze, které se doslova hemží užitečnými radami a tipy zkušených cestovatelů.

Řešit reklamaci hned po příjezdu do hotelu je velmi nepříjemné. Kdo by místo rychlého utíkání na pláž a užívání si sluníčka a moře, chtěl raději řešit problémy se špinavým pokojem? Určitě nikdo. Proto se snažte ještě před koupí zájezdu i před odjezdem na dovolenou minimalizovat jakékoliv nesrovnalosti a reklamace.

Přečtěte si recenze hotelů a předejděte problémům s ubytováním

Destinaci a především hotel si vybírejte podle recenzí. Recenze hotelů z celého světa vám pomohou vybrat ubytování, se kterým budete nadmíru spokojeni. V rámci uživatelských hodnocení se dozvíte, jak daleko je hotel situován od moře, jak dobře v hotelu vaří, jak moderní vybavení můžete očekávat i to, jak příjemný a usměvavý personál vás bude vítat.

Na internetu najdete recenze mnoha hotelů, kempů, pensionů, chatek i celých komplexů. Přečtěte si tak o kvalitě ubytování ještě dříve, než se vydáte na dovolenou, a to ať už vás zajímají hotely v Egyptě, ve Španělsku nebo rodinné kempy v Itálii.

Do problémů na zahraničním zájezdu vás ale nemusí dostat jen špinavé ubytování, špatné stravování a neprofesionální chování personálu. Znepříjemnit letní odpočinek vám může také vaše neznalost a nezkušenost.

 Vybrat správně hotel je velmi důležité.
Zdroj: Cestolino.cz 

Užijte si pohodovou dovolenou díky radám zkušených cestovatelů

Věděli jste, že do Egypta je nutné mít pas s minimální platností 6 měsíců? Avšak není nutné rušit dovolenou, pokud zjistíte, že platnost vašeho pasu je kratší. Řešením může být rychlopas nebo vízum.

Nevíte, kde si vyměnit peníze do Egypta, když v českých bankách egyptskou libru nemůžete sehnat? Nezoufejte, české bankovky směňte za eura nebo dolary a budete-li potřebovat místní měnu na dovolené, pak si egyptskou libru směníte až na místě.

Říkáte si, že nepotřebujete pětihvězdičkový luxus a poohlížíte se tak po tříhvězdičkových hotelových komplexech? Pak pamatujte, že to, co je standard v Evropě, může být v Egyptě považováno za nadstandard.

Nejen v Egyptě může být člověk nemile překvapen a dovolená ho může dostat do velkých problémů. Proto při plánování zahraničního zájezdu se vyplatí zajímat se a diskutovat s ostatními cestovateli na internetu. Díky online diskuzím, kde najdete celou řadu užitečných rad a tipů od zkušených turistů, předejdete mnoha nepříjemnostem.

 
 
Rubrika:
Aktivity:

Odpočinek

Autor:
redakce

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Užijte si bezstarostnou dovolenou. Čtěte recenze hotelů a ptejte se ostatních