Přejít k hlavnímu obsahu

Obývák plný zážitků. Užijte si autorské čtení i online prohlídku Národní galerie

Taky už vás situace kolem koronaviru a všechna ta opatření štvou? Koho ne? My pro vás ale máme dobrou zprávu. Nemusíte přestávat kulturně žít!

Celé už je takové dlouhé, ale naštěstí máme internet a k tomu jsme vynalézaví. Máme pro vás 5 tipů na akce, na které byste mohli zajít v Praze, ale nakonec si je můžete užít i ve svém obývacím pokoji pod dekou. Tady jsou!

Autorské čtení Michala Viewegha

Máte-li rádi tvorbu tohohle českého spisovatele i autorské čtení, spojte to! Nový projekt Knihy v kobce se přesunul na Facebook, na stránku Pražské náplavky, kde se dozvíte i spoustu nových informací nejen z oblasti literatury a možného dění na pražských náplavkách.

20 videoprohlídek Národního muzea

Kdo miluje muzea, může směle vyrazit do Národního. Na webu muzea na vás čeká 20 krátkých videoprohlídek s kurátory výstav. Připomenout si tak můžete třeba dění okolo Sametové revoluce nebo zabrouzdat do přírodovědecké sbírky.

Národní galerie živě i ze záznamu

Národní galerie nezahálí a své skvosty přenáší do online prostředí. Nabízí nejen virtuální prohlídky, ale taky online workshopy nebo živé přenosy z výstav a expozic. Určitě si něco vyberete!

Národní divadlo v online prostoru

Na webu Národního divadla už teď najdete derniéru inscenace Za krásu. V budoucnu bychom se tu měli dočkat taky představení Kouzelná země. 

Česká filharmonie bez (vašeho) obleku

Ani hudba nezůstává stranou. Česká filharmonie připravila při příležitosti svých 125. narozenin koncerty spojené s rozhovory z řad jejích osobností. Na jejím YouTube kanálu si můžete klasiku vychutnat skoro tak jako v sále. Jen si tedy nemusíte brát oblek (pokud jím tedy nechcete dotvořit atmosféru).

 
 

Místo

50° 4' 31.9404", 14° 26' 16.08"
Rubrika:
Aktivity:

Poznání

Autor:
Petra Malá

Podívejte se na články ze stejných kategorií:

Obývák plný zážitků. Užijte si autorské čtení i online prohlídku Národní galerie